Proti stárnutí

Čas a s tím spojené známky stárnutí spolehlivě nezastavíme, s jistotou je ale můžeme viditelně zpomalit. Produkty proti stárnutí jsou vedle produktů k ošetření akné ty nejžádanější. Velmi důležité je si uvědomit, že zdravá pleť musí být především dobře hydratovaná. Stejně jako všichni přijímáme tekutiny, bez kterých bychom nemohli žít, potřebuje...

Čas a s tím spojené známky stárnutí spolehlivě nezastavíme, s jistotou je ale můžeme viditelně zpomalit. Produkty proti stárnutí jsou vedle produktů k ošetření akné ty nejžádanější. Velmi důležité je si uvědomit, že zdravá pleť musí být především dobře hydratovaná. Stejně jako všichni přijímáme tekutiny, bez kterých bychom nemohli žít, potřebuje „pít“ i naše pokožka. Proto jsou v anti-aging péči velmi důležité jak noční, tak i denní hydratační krémy. U denních hydratačních krémů bychom měli dát přednost těm s UV filtrem, a to vzhledem k negativním účinkům slunečního záření na naši pleť.

K potlačení známek stárnutí jsou vynikající také exfolianty, antioxidační séra, boostery, masky a ošetření.

Chcete-li pro svou pleť udělat maximum, přečtete si jaký postup ošetření Paula´s Choice doporučuje. Vše důležité se můžete dočíst v Radách odborníka, kapitola Základní péče o pleť/Krok za krokem.

Čti více

Proti stárnutí Počet produktů: 38

Filtr

normální
suchá až velmi suchá
smíšená až mastná
všechny typy pleti
na stránku
Zobrazeno 25 – 38 z 38 položek
Zobrazeno 25 – 38 z 38 položek